perjantai 28. tammikuuta 2011

Toinenkin paketti

Eilen saapui nauhatilaus Pahtarovan peikkonaisille, ja tänään sain Doloresin paketin. Se oli ihan tavallinen paketti, ei siinä ollut mitään epäilyttävää. Siitä huolimatta kävi karvainen assistenttini tarkistamassa lähetyksen ennen kuin antoi minun alkaa kuvata sen sisältöä.

Haa, ihan kuin olisi taas joulu! Onkohan tämä nyt viisasta, ostella kaikkia pikkujuttuja koko ajan ja samaan aikaan valittaa rahapulaa?

Valokuvauksesta ei meinannut tulla yhtään mitään. Oli kova homma saada tuo karvainen nenä pysymään poissa kuvista.

Onnistuihan se viimein. Mme Myrtti ilahtuu ikihyväksi saadessaan kotinsa koristeeksi patsaan. Nauhaa ostin varmuuden vuoksi, ja nuo mittamukit ovat lääkkeitten sekoittamisessa tarpeen.

Jokohan purkit alkavat riittää? Yhden purkin varasin Peikko-tädin lääkekaappiin. Kerron sitten myöhemmin, mitä se sisältää. Jotain jännitystä pitää yrittää pitää yllä!

Lasipullot ovat heikkouteni, tässä oli kaunis keltainen sävy. Kannellisiin purkkeihin saa Madame laittaa jotain myytävää.

Paketissa tuli myös helmihattuja ja muita korunosia. Ajatuksena oli tehdä näistä hopeapikareita, mutta katsotaan nyt mitä niistä syntyy. Nuo kaksi isompaa metallikoristetta ovat kaupanpäällisiä.

Ostin muutamia keramiikkahelmiä, mutta en ole vielä päättänyt tuleeko näistä miniä vai teenkö niistä itselleni jotain. Salamavalo vääristi värit, nuo 5 pyöreää ovat ihania turkoosinvihreitä.

Tytöllähän ei koskaan ole liikaa timantteja!

Ensi viikon olen toisella paikkakunnalla työreissussa, joten askartelut jäävät myöhemmäksi. Ja askartelunurkkaus pitäisi siivota, se on edelleen ihan sekaisin. Paljonkohan tuolle Omalle Murulle pitäisi maksaa, että se siivoaisi sillä aikaa?

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...