perjantai 15. huhtikuuta 2011

Mme Myrtti on löytynyt?

Olen aloittanut talviloman (jipii, kuukauden loppuun asti on vapaata!) ja sen kunniaksi kävin paikallisella kirpputorilla vilkaisemassa tarjontaa. Löysin sieltä ihanan oranssin kaulahuivin ja kaksi virkattua pitsiliinaa, joista toisesta suunnittelin lampunvarjostinta. Jos se onnistuu, niin laitan siitä tänne kuvan myöhemmin.

Löysin lasten leluhyllyltä pienen nuken, joka ilmoitti haluavansa lähteä mukaani. Pikku raukka oli mennyt rikki, joten sain sen ilmaiseksi. Jotenkin alkoi tuntua ihan siltä, että mahdollisesti tässä oli nyt Mme Myrtti!

Poloinen oli väännetty ihan nurin niskoin. Jalat ja kädet osoittivat yhteen suuntaan ja pää toiseen. Vartalo oli ihan säpäleinä. Vaatteet olivat nuhjaantuneet ja tukka takussa.

Päätin tehdä nukelle ruumiinavauksen. Vaatteiden sisältä löytyi vartalo-osa pieninä palasina.

Heitin palaset roskikseen, sillä ei olisi mitään järkeä edes yrittää koota niistä toimivaa kroppaa tyttöraukalle. Onneksi kaikki muu oli ehjää, joten voin esim. neulahuovuttaa tyttörukalle uuden keskivartalon.

Vaatteet pitää vähintään pestä, jos niitä aikoo vielä käyttää. Luultavasti teen kuitenkin ihan uudet.

Täytyy varmaan tehdä aika paljon töitä, jotta tuollaisen tyttösen saa muokatuksi keski-iän ylittäneeksi Madameksi, mutta ehkä se onnistuu. Katsotaan.

Kaltoin kohdellun tyttönuken vieressä istui posliininen neito. Otin neidon mukaan, sillä hänestä saa hyvän päähenkilön johonkin pienempään projektiin. Neito pitelee käsissään pientä savienkeliä, joka saattaisi sopia keijupatsaaksi, vaikkapa Peikko-tädin kasvihuonetta somistamaan.

Löysin vielä tällaisen tuikkukynttilän alustan. Siitä tulee ehkä suihkulähde tai taikakaivo jonnekin taianomaiseen paikkaan.

Kaikki ostokset tekivät yhteensä 5,50 €. Joskus käy tuuri näinkin pienen kylän kirpparilla!

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...